Frog Toddiebag


Frog Toddiebag

Sleeping wear for toddlers with roll-up socks

Védett márka Magyar termék Prémium minőség

More details

In stock! Click the Order button and it will be dispatched immediately.

36,00 € tax incl.

Description

The little ones cannot uncover themselves if they sleep in a Toddiebag, this way they are protected from the cold. Children are able to put their feet through the holes at the bottom of the sleeping wear, so they are not held back from moving if they wake up and want to toddle somewhere. The roll-up socks function as socks when pulled on the feet, keeping the little one warm from underneath as well. The Toddiebag has zippers on its side, so children sleeping on their tummies can rest comfortably too. 

Every piece of the collection is sewn from fabric made especially for the Toddiebags. The lively colours and stripes on the fabrics are made to be in perfect harmony with the animal patterns on the Toddiebag.

The roll-up socks have patterns that prevent slipping, making it both safe and comfortable for children.

The Toddiebags are available in 9 different sizes.
Mérettáblázat zsiráf angol (1).png
80
86
92
98
104
110
116
122
128

Recommendations when choosing the right size: Check the size of the clothes that your child is currently wearing and choose a Toddiebag one size bigger. 

There are three types of Toddiebags accommodating different seasons

1. Winter Toddiebags
2. Winter Toddiebags with extra cotton layer
3. Summer Toddiebags


1. The winter Toddiebags are made out of:
Outside: 100% cotton
Inside: 100% polyester
Wash on 40°C, inside-out.

2. The winter Toddiebags with extra cotton layers are made out of:
Outside: 100% cotton
Padding: 100% polyester
Inside: 100% cotton
Wash on 40°C, inside-out.

This Toddiebag has an extra cotton layer inside in addition to the normal fleece layer so your child's skin would meet a soft cotton material. 

3. The summer Toddiebags are made out of: 
Outside: 100% cotton
Inside: 100% cotton
Wash on 40°C, inside-out.

Read more about the product! 

What to wear under Toddiebag?

Reviews

Grade 
2020-08-04

Unisex maximalisan

Vannak zsakocskak, amelyek az evek során jönnek, nőnek velünk. Azt hiszem a Cseppke zsakok nélkül nem aludtunk volna jól. A termékek magas minosege, a cuki figurak, a praktikus oldal zippzar, valamint a Cseppke csapat maximális segitokeszsege a garancia. Ez szamunkra fontos es közel 5 éve már életünk része. Életem legjobb döntése volt amikor az elsőt megvettem. Ugyanígy tennék most is. Végezetül pedig szeretnék par szót az árról írni. Nem titkolom próbáltunk masik márkát is. Egyszer. Árban ugyanitt volt, de minősége silány volt. Draga Anyukák! Nézzétek az akciókat, a kifutó termékeket. Garantaltan lesz megfelelő. Szeretettel ♥️

  Grade 
  2020-08-01

  Vélemény

  Amíg nem találtam rátok az éjszakák gyötrelmesek voltak számomra. A kisfiam nem viselte el a rendes hálózsákokat, így egész éjjel takargatnom kellett. Mikor megkapta első tipegőjét tőletek ( már 3 van azóta), rögtön megszerette, mert a lába szabad volt, én pedig nyugodtan aludtam tudván, hogy nem fázik meg. Köszönöm.

   Grade 
   2020-08-01

   Békás

   Szuper színek, szuper minőség, és a gyerekek nem fáznak meg éjjel. Uniszex színű, így kisfiam után kislányom is hordhatja.

    Grade 
    2020-08-01

    Szeretjük!

    Az első hálózsákunk volt, cuki imádnivaló a mintája és nagyon kényelmes, meleg! Imádjuk mindegyik fajtát mert szuper minőségű és szuper találmány!

     Grade 
     2019-03-05

     Kedvenc

     Kisfiam kedvenc alvótàrsa!

      Grade 
      2019-03-05

      Értékelééés

      Andris imádta,én nyugodtan aludtam ha ez volt rajta. Kölcsön adtuk már 2kisgyereknek,hamarosan Anna hordhatja. Még mindig kutya baja!!!!

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-05

      Békás

      Ez a nagy kedvencünk , nyári kivitelben hordjuk , imádjuk , nyáriba a következő is békas lesz . Oda vagyunk a cseppkékért.

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-05

      Második zsákunk

      A tűzoltós zsák nagyon bevált, vettünk egy békásat is. Amikor kibontottuk és meglátta a kisfiam, csak mosolygott, letette, hozzá bújt, megszeretgette, simogatta. Köszönjük.

       Grade 
       2019-03-04

       Első Cseppkénk :)

       1,5 éves lehetett a kisfiam, amikor már az egyben hálózsák nem jött be, és furcsán is nézett volna ki nagyobb méretben, hamar rátaláltam a Cseppkére. Rögtön találtam méretben, vastagságban megfelelőt.

        Grade 
        2019-03-04

        Nélkülözhetetlen

        Nagyon szeretjük vidám mintájával és színes csíkjaival. Könnyű fel- és levenni, kényelmes benne aludni.

         Grade 
         2019-03-04

         Nagyon szeretjük, ez már a második Cseppkénk, de nem az utolsó, az biztos. Kisfiam egész éjjel forog, de ebben nem tud megfázni. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

          Grade 
          2019-03-04

          Nyári békás

          Elsőszülöttem legnagyobb kedvence. Amikor az első békás zsákját kinőtte, ugyanolyat kellett venni, csak a béka jöhetett szóba. A reggeli készülődés legnehezebb része volt a hálózsákot leimádkozni róla, annyira szerette.

           Grade 
           2019-03-04

           Téli békás

           Első kisfiam sokat hordta, imádta, de mióta új lakásba költöztünk, kicsit melegnek bizonyult a polár béléssel, így váltottunk nyárira, az is szuper jó minőség. Szeretjük.

            Grade 
            2019-03-03

            Békás extra téli tipegő

            Extra téli vastagságban vettük, késő ősztől használjuk, szerintem ez a vastagság tavasz közepéig biztosan használatban is marad. Nekünk 21 fokos szobahőmérsékletnél vált be, annál melegebb hőfoknál nyüglődik benne a kisfiam. Az anyaga bolyhosodósabb, de ez sem vészes. Mi nagyon szerettük!

             Grade 
             2019-03-03

             Nagy kedvenc

             Ez a második hálózsák, amit nálatok vásároltunk. Nagyon jó meleg, teljes biztonsággal adom rá a fiamra télen, hogy nem fog fázni benne, pedig tuti kitakarózik. 3 évszakban tudjuk használni, így extrán megérte az árát. Sőt Öcsi is fogja tudni használni.
             Egyetlen negatívum, hogy a csíkos rész nagyon hamar kibolyhosodott. De ez nem befolyásolja azt, hogy mennyire szereti a fiam.

              Grade 
              2019-03-02

              Uniszex kedvenc

              Második Cseppke zsákunk ez a békás tipegőhálózsák, nagyon szeretjük, szép, puha, praktikus és ez is uniszex. Nagyon strapabíró lesz szerintünk, ahogyan az előző is az, és ezt is fogja tudni hordani majd a kistesó is! :)

               Grade 
               2019-03-02

               Bèkàs

               Ez volt a 2. Cseppkènk,finom meleg ès puha,8 hónaposan kapta a kisfiam,lassan 2 èves ès bèkamàniàs lett :)

                Grade 
                2019-03-02

                Breki

                Szuper választás volt, hiszen nem kell aggódni gyermeked éjszakai kitakarózása miatt, mialatt Ő állandó hálótársként, szinte barátságot köt a kedves figurákkal. A címke humora pedig remek, ha hallanátok a kisfiam kacaját...

                 Grade 
                 2019-02-28

                 Valcsi

                 Imádtuk, az èjszakai kitakarozás nem jelentett tovább gondot miután breki hozzánk került.

                  Grade 
                  2019-02-28

                  vidám

                  minta, megszokott cseppke minőség. Szeretjük!

                   Grade 
                   2019-02-28

                   No. 1

                   Ebből az extra pamutos téli volt az első Cseppke hálózsákunk. Azóta bővült a repertoár :) Ár-értékben viszi a pálmát a Cseppke funkcionális design! - pedig Mo-on jópár handmade termék elérhető... Mégis aki egyszer gyakorlatban beveti, rögtön érzékeli, hogy mekkora háttérmunka eredményét hordja a gyermeke! 3évszakban hordjuk - természetesen a hőmérsékletnek megfelelő aláöltözővel (tégla lakásban élünk). Ezt a típust mikor elkezdte a kisfiam hordani, még 5 számmal nagyobb volt rá! Bizony! Nem elírás! Bereckíroztam tudatosan. Akkor még 4 hónap körül volt s 98as zsákocska kamáslija vissza lett bújtatva - sima hálózsák funkcióval kezdte meg működését nálunk. Tökéletes volt (jól szigetel, pont megfelelő testhőmérsékletet biztosít) akkor is & most is - így határozottan mondom, hogy képes együtt nőni a babával! Múlt évben összedobott a család egy váltó "éjszakai műszakosra" :)

                    Grade 
                    2019-02-28

                    Örök kedvenc

                    Nagyon kényelmes, jó anyagú hálózsák. Imádtam a kamásli talpán a tapadó csillagokat. Kisfiam nagy kedvence, béka volt a jele a bölcsiben.

                     Grade 
                     2019-02-27

                     Szerelem

                     A 2. Kisfiam használja, de olyan mintha új lenne. Külön köszönöm és imádom a belsejében lévő címkét. Értékelem a humorotokat

                      Grade 
                      2019-02-27

                      Már a 2. Fiam imádja

                      A 2. Kisfiam használja, de olyan mintha új lenne. Külön köszönöm és imádom a belsejében lévő címkét. Értékelem a humorotokat

                       Grade 
                       2019-02-27

                       Kalocsa

                       Kisfiam nagyon szereti. Sokat hordta nyáron, jól bírja a gyűrődést.

                        Grade 
                        2019-02-27

                        Nyaron is szuper

                        Bekas halozsakja volt nyaron a kisfiunknak. Nyaron is es telen imadjuk mindannyian, mert nem szereti egyik gyerek se a takarot es folyamatosan vandorolnak az agyban. Igy mi is nyugodtabban alszunk, h nem kell folyton takarhatni oket.

                         Grade 
                         2019-02-27

                         Imádtuk

                         Prémium anyag, minőség. Ha "baleset" volt éjszaka, hamar megszáradt mosás után. A kamásli külsején lévő tapadók jól bírják a mosást és funkciójukat maximálisan betöltik - nem csúszik a padlón, kövön a tipegő gyermek lába.
                         A minta extra, kislányom nagyon szereti a békákat ❤️

                          Grade 
                          2019-02-27

                          ####

                          Nekünk nagyon bevált. Amellett, hogy hasznos, nagyon aranyos, és biztosan kényelmes benne aludni is. A mosást jól bírja, és viszonylag gyorsan is szárad.

                           Grade 
                           2019-02-27

                           6000 Kecskemét

                           Kisfiam imádja a mintáját, mi pedig hogy nem tud kitakarózni éjszaka. Jó minőségű, strapabíró anyag, több mosás után is mintha új lenne.

                            Grade 
                            2019-02-27

                            Béka

                            Szuper minőség. Kisfiam imádja. Este csak mondjuk neki, hozd a békát és már öltözik is

                             Write a review

                             Frog Toddiebag

                             Frog Toddiebag

                             Sleeping wear for toddlers with roll-up socks

                             Védett márka Magyar termék Prémium minőség

                             Path: > > > Frog Toddiebag

                             Customers who bought this product also bought:

                             Kapcsolódó bejegyzések

                             Nincs kapcsolódó bejegyzés