Train Toddiebag


Train Toddiebag

Sleeping wear for toddlers with roll-up socks

Védett márka Magyar termék Prémium minőség

More details

In stock! Click the Order button and it will be dispatched immediately.

37,00 € tax incl.

Description

The little ones cannot uncover themselves if they sleep in a Toddiebag, this way they are protected from the cold. Children are able to put their feet through the holes at the bottom of the sleeping wear, so they are not held back from moving if they wake up and want to toddle somewhere. The roll-up socks function as socks when pulled on the feet, keeping the little one warm from underneath as well. The Toddiebag has zippers on its side, so children sleeping on their tummies can rest comfortably too. 

Every piece of the collection is sewn from fabric made especially for the Toddiebags. The lively colours and stripes on the fabrics are made to be in perfect harmony with the animal patterns on the Toddiebag.

NEW! The glittery pattern on Toddiebag makes the product and the character more unique and easier to love for children.

The paint giving the sparkle of the pattern has all the important certificate so Toddiebag is absolutely child friendly and safe. However please be aware that one or two pieces of glitter can fall down from the bag. We kindly ask you to wash the product before using it so these small pieces of glitter would fall down in the washing machine and not when your child is wearing it. 

The roll-up socks have patterns that prevent slipping, making it both safe and comfortable for children.

The Toddiebags are available in 9 different sizes.
Mérettáblázat zsiráf angol (1).png
80
86
92
98
104
110
116
122
128

Recommendations when choosing the right size: Check the size of the clothes that your child is currently wearing and choose a Toddiebag one size bigger. 

There are three types of Toddiebags accommodating different seasons

1. Winter Toddiebags
2. Winter Toddiebags with extra cotton layer
3. Summer Toddiebags


1. The winter Toddiebags are made out of:
Outside: 100% cotton
Inside: 100% polyester
Wash on 40°C, inside-out.

2. The winter Toddiebags with extra cotton layers are made out of:
Outside: 100% cotton
Padding: 100% polyester
Inside: 100% cotton
Wash on 40°C, inside-out.

This Toddiebag has an extra cotton layer inside in addition to the normal fleece layer so your child's skin would meet a soft cotton material. 

3. The summer Toddiebags are made out of: 
Outside: 100% cotton
Inside: 100% cotton
Wash on 40°C, inside-out.

Read more about the product! 

What to wear under Toddiebag?

Reviews

Grade 
2020-08-02

Vonatos tipegő

Már a kezdetektől fogva Cseppkézünk, és egy halózsákban sem csalódtunk. Kisfiam állandóan kitakarózott , a zsák pedig tökéletes megoldás, mert így nem kell egész éjjel takargatni. :)

  Grade 
  2020-08-02

  Kötelező ruhadarab

  Nálunk az együtt alvás után 1 évesen már saját ágyat kapott így a klasszik hálózsák nem volt opció a ki/bemászkálás miatt. Csak tipegős hálózsákot hord azóta télen/nyáron különböző vastagságban. Ha lefekvés előtt vagy ébredés után még ebben játszik/olvas egy keveset akkor tudom hogy addig sem fog megfázni és az egész éjszakás mocorgása is betakartan biztosított :) Plusz vonaaaaatos amit akkor szívesebben felvesz ha nyűgös.

   Grade 
   2020-08-01

   Nagyon szeretjük

   nagyon jó minőségű, szép varrás, szívből ajánlom másnak is

    Grade 
    2020-08-01

    Vonatos tipegő hálózsák.

    Kisunokám, Zádor, este boldogan bújik bele, mert nem jelenti ez, hogy már irány az ágy. Tud benne szaladgálni még egyet, nincs korlátozva a mozgásban. Alkalmanként még mesét is találunk ki a kisvonatról, merre járt, mi történt vele. Az ágyban a lábacskáját bedugjuk a helyére, s mint egy zokni melegen tartja. Már több ilyen hálózsákot vettünk. Ahogy nől úgy más és más mintával. Nagyon szeretjük. Igényes, szép munka.

     Grade 
     2020-08-01

     Imádjuk!

     Kisfiam 1 éves kora óta csak ilyen hálózsákokban alszik, imádja! Nem tekeredik rá, mint a takaró, és sosem fázik! Ez a vonatos, csillámos az egyik kedvenc, jó hozzá az applikáció is! Köszönjük!

      Grade 
      2019-03-05

      Megbízható minőség, babák kedvence

      Számtalan hálózsákot vettünk már mindkét gyerekünknek. Csakis a Cseppkére szavazunk :) Kisfiam irtó cuki a téli vonatos zsákjában.

      • 0 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-05

      Egyik kedvencünk

      Melegebb átmeneti időszakokra vettük a második nyári cseppkénket, nyáron nálunk nagyon meleg van így csak bodyban alszik a fiam.
      Nekünk bejött, hogy kicsit nagyobbat veszünk, mert így hosszabban kitart. Most 92-98 közötti ruháméretnél tartunk, zsákból van egy 104 és 110. A 110 először túl nagy lett, de végül kisfiam azt is megszerette (minta miatt :D ) és most felváltva hordja őket :)

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-04

      Nyári vonatos

      Igazából télen is ezt használjuk, mert a fiam a hálózsákhoz is ragaszkodik és a takaróhoz is :-)
      Azt szeretem nagyon a Cseppke zsákokban, hogy egy jól kiválasztott méretet nagyon sokáig lehet hordani - rendszerint 1-2 számmal nagyobbat veszek, és még akkor is ragaszkodik hozzá a fiacskám, ha már rég kilóg belőle a lába...

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-03

      Igazán megérte

      Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy rendeljek-e, mert sokallottam az árat. DE kimondhatatlanul és leírhatatlanul megérte! Aki még csak szeretné, bàtran rendeljen! Ez nem csak egy kamu kampányszöveg, imádjuk a zsákot. A nyári vastagságot választottuk már télre is, mert a kisfiamnak hamar melege lesz a vastagabb zsákokban (kb. 20-23 fok van a szobájában). Eddig csak hàlózsákunk volt, de most már biztos, hogy ezután csak Cseppkénk lesz! A méretezésre figyeljetek, mert mi a tanácsok miatt próbàltunk egy 92-es méretűt, de èn azt is kicsinek talàltam a most 86-os ruhàkat hordó kisfiamra, így 98-as méretet vettem. A minta nagyon szép, eddig a mosógépet kiállta, szàrítóban még nem próbáltam. Ne habozzatok! Hasznàltan szinte képtelenség levadászni akár egyet is, ami szintén azt mutatja, hogy ez a termék megéri az árát (gondolok itt arra, hogy senki nem adja el, inkább családban/barátoknak adják tovàbb)! Köszönjük Cseppke és Csajok!

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-03

      Csúszásgátló

      Ezt a Cseppke halozsakot is szeretjük, bár a színe nem lesz a kedvencünk. Jobban szeretjük az elénk színeket, de az adott fazon és meret csak ebben a mintában volt elérhető rendeleskor. Ha kék lenne, jobban tetszene, de így is rongyosra fogjuk hasznalni. ;)

      • 0 out of 1 people found this review useful.
      Grade 
      2019-03-02

      Szuper választás totyogóknak

      A 80-as hálózsák után a 86-os kamáslis téli extra tipegőt választottam a mozgékony kb 15 hós gyereknek. A hidegebb téli éjszakákon hosszúujjú body+pizsamanadrág+zokni volt még alatta, sose fázott benne. Jól tud korzózni a kamáslival, nem csúszik el vele, az ágyról fel/lemászik vele minden gond nélkül.

       Grade 
       2019-03-01

       Mező Kriszta

       Nem volt kérdés, hogy a 4 éves vonatrajongó kisfiamnak ez lesz a következő zsákja. Szereti a meleget, a kuckózást, nehezen lehet lebeszélni róla akkor is, amikor már itt a jó idő és nem kell félnünk az éjszakai didergéstől. :)

        Grade 
        2019-02-27

        Kisfiam kedvence

        Az akkor 3 éves kisfiam magának választotta a mintát, pont akkor jelent meg, nyári vastagságban van, sokat használjuk és nagyon szeretjük.

         Write a review

         Train Toddiebag

         Train Toddiebag

         Sleeping wear for toddlers with roll-up socks

         Védett márka Magyar termék Prémium minőség

         Path: > > > Train Toddiebag

         Customers who bought this product also bought:

         Kapcsolódó bejegyzések

         Nincs kapcsolódó bejegyzés